Gallery Products Infobalie DAILY NEWS PROMOTIE
MORETHANCINEMA .be Home REGA

Rega verdeler in Belgie, sinds 2000Bekijk ook meer info op de

 rega website
Maak nu een afspraak

Tel  09 355 80 14 - Mobiel : 0477 840 893

Mail : info@kvdvcompany.be

Mail: info@kvdvcompany.be?subject=afspraak voor demo rega planar 3 te beluisteren, kopen


Rega versterker in demo te Gent (destelbergen)


De rega elicit-r kopen, kan je online bestellen, of op afspraak op ons kantoor te destelbergen (Gent), bestellen.Als we geen voorraad hebben, kunnen we op de import van rega rekenen, die ons op 1 a 2 dagen de toestellen levert.
Rega Elicit-r


Great amplifier. Puur en onversneden.


2299 eu . Muziek en pure power, hand in hand


2x 105W  (8 ohm)  2x 127W (6 ohm)  2x 162W (4 ohm)

Een meester dirigent voor uw luidsprekersHij geeft een vermogen van 105 Watt per kanaal. Continue . Hij stuurt alles aan. Groot en klein, maakt hem niet uit.


Rega elicit-r review


De beste dirigent voor uw luidsprekers . Alles blijft zo mooi onder controle. Je klankkast zal meteen anders en beter presteren, als je deze rega amplifier voor de eerste maal aansluit.  Bassweergave is zo correct, dat de gehele weergave ook rustiger gaat klinken, met minder chaos. Dit fenomeen, is vooral waar te nemen bij grotere klankkasten, of drivers die veel power nodig hebben. De middentonen en hoge tonen, krijgen dan ook een breder en dieper uitgetekend geluidsspectrum.


2299 eu voor de rega elicit-r.  Zou bij menig bekende merken veel meer kosten voor dat ze zulke kwaliteit aanbieden.Voldoende line inputs en een extra pre out.


De Elicit-r beschikt over een phono input, en 4x line input, een record in en output, en een link out en pre-amp output.Maak een afspraak voor een  demo


jaar

In ons jubileum jaar, kan u genieten van extra voorwaarden op onze hoofdmerken die we voeren en in toonzaal hebben staan.

EXTRA DISCOUNT - KORTINGRega elicit r kopen bij morethancinema


Special deals AMPLI + TURNTABLE

Special deals AMPLI + TURNTABLE + SPEAKERS

PLANAR 3 QUEEN BY REGA REGA ELEX R REGA ELICIT R Prijslijst

Rega elicit-r prijs. Kom luisteren naar deze versterker bij  morethancinema belgium

Een rega elicit-r te koop 2de hands, Een rega elicit-r tweedehands, Een rega elicit-r ex demo, Een rega elicit-r te solden, Een rega elicit-r solden