Gallery Products Infobalie DAILY NEWS PROMOTIE
MORETHANCINEMA .be Home MULTIROOM AUDIO STREAMING    Ons aanbod  Artsound  Heos by denon Sonos

Draadloos Multi-room Muzieksysteem

Artsound, Heos ,Sonos. Ruim aanbod multiroom versterkers, pre amp, en all in one boxen.Elke Ruimte. Of Alle Ruimtes.

Jij bepaalt jouw muziek. Stream of speel selecties van je muziekbibliotheek. Party en Family modi geven je de mogelijkheid om één nummer in alle ruimtes af te spelen, of verschillende nummers in elke ruimte. De keuze is aan u.

Update 2016 van Denon Heos


HEOS-apparaten, de nieuwe generatie 2016/2017 is een feit. Fysiek zo goed als geen wijzigingen, maar intern, zijn er enkele updates tov 2015.


Hi-resaudio is een feit nu bij Heos.

Hi-resaudio streaming komt nu echt tot zijn recht op de heos amp, of via de pre-amp (heos link). Op de kleine speakers heos1, heos 3, is dat minder van toepassing om echt van high end te genieten.


WAV-, ALAC- als FLAC-bestanden spelen ze u probleemloos af, tot 24-bit / 192 kHz. "En het  is binnenkort ook mogelijk te luisteren naar DSD- en AIFF-audiotracks", (info) Denon.


De nieuwe heos multiroom apparaten worden aangeduid met het etiket 'HEOS Series 2', of HS2. Ze zijn nu leverbaar. Het gaat om de HEOS 1, HEOS 3, HEOS 5, HEOS 7, HEOS Amp alsook HEOS Link.


De HS2 (heos) modellen brengen 3 verbeteringen: Bluetooth is nu ook ingebouwd (vroeger was dat via een optionele adapter) en er kan naar andere zones worden gestreamd via de HEOS-app, de app komt nu beschikbaar voor Windows Phone (fijne optie zouden we zeggen bij multiroomsystemen), Windows-pc's en Mac-computers, en de HEOS Series 2-toestellen zijn nu ook in staat zijn om hi-resbestanden af te spelen.Kom de denon heos amp en heos link uittesten in onze demo te destelbergen

Zone keuken Zone terras 1 Zone zitruimte Zone keuken Zone terras 2

Draadloos Multi-room Muzieksysteem

Heos drive


AMPLIFIER SECTION

8 Channels Class D Digital Amplification 60 watts per channel (20Hz~20kHz, .05%THD, 8 ohms, All channels driven)

Bridged Amplifier Mode130 watts per channel


PRE-AMP SECTION

4 Pairs Stereo Pre-amp Outputs Drive external power amplifiers

4 USB Ports 1 for each zone


Handig toestel. Deze multiroom versterker heos drive, kan in totaal 8 kanalen versterken met 60 watt per kanaal. Of je kan ook kiezen dat je enkel de pre-amp gebruikt, om in een bepaalde zone, een extra eindversterker aan te sluiten.      Prijs 2699 eu incl btwElke Ruimte. Of Alle Ruimtes.

Jij bepaalt jouw muziek. Stream of speel selecties van je muziekbibliotheek. Party en Family modi geven je de mogelijkheid om één nummer in alle ruimtes af te spelen, of verschillende nummers in elke ruimte. De keuze is aan u.


Heos amplifier = 579 eu incl btw

Heos link (pre amplifier) = 399 eu incl btw


Heos 1 = 249 eu incl btw

Heos 3 = 349 eu incl btw

Heos 5 = 449 eu incl btw

Heos 7 = 599 eu incl btwHeos homecinema = 799 eu incl btw


Heos drive = 2699 eu incl btw