Gallery Products Infobalie DAILY NEWS PROMOTIE
MORETHANCINEMA .be Home

Vraag van de klant


In kelderruimte , waar onze ontspanningsruimte is met biljart, tv zithoek en fitness, zouden we graag een goede klankweergave genieten via een multiroom geluidssysteem, en met zeer goede basweergave.

Voorwaarde daarbij is, een compacte luidsprekerkast, en enkel op te hangen aan de plafond, en niet te opvallend. Hoeft geen design luidspreker te zijn, maar als het maar iers uniek is.


Ons aanbod


MTC revolution bookshelf speaker. Compact, discreet, en ophanging alsook aansluiting van de luidsprekerkabel verzonken opgesteld aan de topplaat van de klankkast. Met een Heos by denon amp, wordt de multiroom voorzien van een volwaardige stereoweergave tot 37 hz laagweergave, en tot 25Khz hoogweergave


MTC REVOLUTION Maatwerk van de mtc luidsprekers. Compacte bookshelf speaker            Mtc flatpanel luidsprekers

MTC revolution luidspreker.


Een zeer compacte high end boekenplank luidspreker. 23cm hoog, 17,6cm breed,20cm diep.


Afwerking met boven en onderaan een inox geborstelde plaat, en rondom een zwarte luidsprekerdoek. Een wit doek is ook mogelijk. Andere kleuren ook te verkrijgen in optie.


37Hz laagweergave. Betekent dat je letterlijk een gevoel waarneemt. Actie, podiumpresence, alles is aanwezig.


Voicing , stemweergave die er echt is. Zo realistisch echt ! En die stem laat zich nooit achteruit duwen door instrumenten. Er is geen chaos, maar pure rust in de geluidsweergave,en dit zowel op laag volume, als de volumeknop meer open.

Welk vermogen ? 100 Watt, 200 Watt, 300 Watt, De mtc revolution kan het allemaal aan.


Installatie : Multiroom systeem 6 zones met Heos (by denon) amplifier. Dit gedeelte is de kelderverdieping.

Regio : KontichMTC revolution luidspreker

(Bookshelf)Integratie in een homecinema , waarbij de MTC luidsprekers achter een frame komen, met zwart luidsprekerdoek, zoals rechts(onderaan)  op de afbeelding
Vraag van de klant


Voor een aparte TV ruimte waar we TV / film willen kijken en muziek willen beluisteren, zoeken we een compact en niet opvallend luidspreker systeem, dat eventueel kan geintegreerd worden in de maatkast. Kwaliteit luidsprekers die zekerheid bieden voor natuurlijke weergave bij muziek, en diepe body garanderen, bij blockbuster movies.Ons aanbod


MTC revolution bookshelf speaker. Compact, discreet,achter een frame, bespannen met zwarte luidsprekerdoek.


Volwaardige stereoweergave tot 37 hz laagweergave, en tot 25Khz hoogweergave, en in deze installatie werken we voorlopig zonder een actieve baskast. De stemweergave is perfect. Voor de surroundspeakers werken we met discrete  inbouw luidsprekers van het merk Truaudio (8 inch full range)


Kers op de taart bij deze configuratie is de makkelijk en eenvoudige bediening met de Harmony Elite remote controle.