Gallery Products Infobalie DAILY NEWS PROMOTIE
MORETHANCINEMA .be Home

Wij verkopen en installeren homecinema met volgende promoties en solden, aanbiedigen. 4K, eShift4K, Technologie Autokalibirerung,Beamer,Blu-Ray,D-ILA Projektoren,DILA,DLA,DLA-X5000, DLA-X7000, DLA-X9000, e-shift4, HDCP 2.2, HDR,Heimkin, Heimkino,Heimkino beamer,Heimkino Film,Heimkino Projektor,High Dynamic Range, Highlight IFA, JVC, JVC DLA-X5000, JVC DLA-X7000, JVC DLA-X9000, JVC X5000, KinoMotion,  Enhance Neuheit,Projektor, Ultra-HD , Blu-Ray, X5000,homecinema beamer,


CONTRASTRIJKER

MEER LICHT

HDCP 2.2

HDMI 2.0

4K E-SHIFT 4

D ILA

JVC DLA-X5000 (DLA-RS400)    prijs 3995 eu incl btw

4K

JVC nieuwe serie 2016 homecinema projectoren     dla-x5000,dla-x7000, dla-x9000

Nieuwe beamer ultra HD


E-shift 4 engine. Mega contrast Nieuwe lamp, meer helderheid.


Leverbaar vanaf november 2015.
WAANZINNIG MOOI BEELD

Veel meer licht, veel meer contrast, veel meer detail, en alles was al zo goed bij de vorige serie. En toch gaan ze nu een stap verder, en nog geen klein beetje.


De nieuwe features en updates van de nieuwe series

HDR (High Dynamic Range)


HDR (High Dynamic Range) biedt een nog groter bereik tussen het helderste wit en donkerste zwart en een mega breed kleurbereik. De combinatie van een hoge helderheid van de lamp, en JVC’s hoge native contrast betekent dat de nieuwe JVC projectoren gelijktijdig de meest witte pixels en details in donkere scènes kunnen reproduceren.


JVC DLA-RS600 (dlax9000) 1,900lm (+46%) meer licht als vorige versie

JVC DLA-RS500  (dlax7000)  1,800lm (+38%)    meer licht als vorige versie

JVC DLA-RS400 (dlax5000) 1,700lm (+30%) meer licht als vorige versieE-shift 4 technologie De JVC e-shift techniek verschuift de subframes 0,5 pixel verticaal ,alsook horizontaal om zo vier maal de pixeldichtheid van het beeldmateriaal te verkrijgen. De nieuwe e-shift 4 techniek heeft een 4K beeldresolutie van 3840×2160 en is geoptimaliseerd voor 4K60p ! E-shift 4” nieuwste technologie zorgt ook voor een verbetering in helderheid.Multiple Pixel Control JVC heeft de Multiple Pixel Control techniek, die in de 3 nieuwe modellen wordt toegepast, verder verbeterd. Uitgebreide beelddetectie en filtering met 8 banden, Auto-Modus voor filtering en beeldopwekking op basis van elk beeldframe, geeft bij elke scène, een super ultra HD beeld


Motion Enhance Vloeiend en scherp beeld, dat wil iedere cinema liefhebber zien. GEEN BLUR, met Clear Motion Drive, maar u ook met de Motion Enhance technologie. Nieuw is ook dat de technieken nu ook compatibel zijn met 4K en 3D signalenLeverbaar vanaf nov. 2015 De JVC DLA-RS400 (DLA-X5000) is de gloednieuwe DILA projector. Als topper onder de beamers voorgesteld op de IFA 2015 te berlijn.


Deze nieuwe dila beamer, is in de prijsklasse tot 4500 euro de beste videoprojector die u zal aantreffen. De JVC DLA-X500 (rs49) was al een voltreffer.  Topklasse , en wat zou men nu nog verder kunnen bijschaven aan dit splinternieuwe toestel ?


Meer lichtopbrengst tot 1700 ansi lumen, en meer , maar dan ook mega veel meer contrast ! En dat was eigenlijk al top. Vooral de vorige serie DLA-X700 (rs59), was subliem. De extra lichtsterkte is een toegevoegde waarde, als je tijdens de dag naar TV uitzendingen of film kijkt. Het beeld van deze projector is gewoon waanzinnig mooi.Technische gegevens.


Hogere helderheid bij 1.700 ANSI lumen en meer contrast


4K e-Shift  van de 4e generatie. Resultaat, een rijkdom aan detail.

Hdmi 2.0 met HDCP 2.2
Ultra-HD-compatibiliteit op beide HDMI-ingangen
Nieuwe verbeterde interframe berekening "Motion Enhance"
Betere 3D-weergave door middel van high-performance lamp en een verhoogde lichtopbrengst
Geoptimaliseerde automatische kalibratie met beeldweergave onder verschillende omstandigheden

Nieuwe lamp 265W, hoge helderheid tot 1700 ansi lumen (max)

Lens shift , horizontaal, vertikaal (zoom – focus)Demo’s te destelbergen op afspraak.


Garanties


We zijn officieel dealer JVC Belgium, en u geniet van originele garantie op de projectoren.


JVC introduceert zijn derde HD upconverting (e shift 4) home theatre projectoren

Wij leveren en plaatsen ook videoschermen met professionele kwaliteit voor uw home cinema, die u ook kan zien in oa publieke movie theaters. We leveren maatwerk tot op de centimeter, en u heeft keuze in verschillende doeksoorten van oa. tensionscreen, microperforated screens, soundscreens, en met optimalisatie voor licht en contrast zo goed mogelijk te laten renderen bij elk type van videoprojectie in desbetreffende ruimte, met veel of weinig lichtinval.


We verzorgen zelf de distributie in Belgie, en u koopt rechtstreeks aan de laagste prijs.

Europese fabrikant


 Kom kijken in onze demo te destelbergen en mechelen.

Demo te destelbergen

Demo te destelbergen

Demo te destelbergen

2D HD materiaal weergeven met een resolutie van 4K. Ze zijn voorzien van de nieuwe JVC e-shift4 techniek voor het weergeven van beelden met een resolutie van 3840 x 2160 pixels, dus vier keer zo veel als Full HD.


De upconversie techniek is opgenomen in alle nieuwe 3D-ready projectoren. Deze projectoren omvatten diverse nieuwe ontwikkelingen zoals een hoger native contrast dan de voorgaande modellen, voor een contrastweergave die niet wordt geëvenaard door andere home theatre projectoren.


Deze nieuwe projectoren zijn de dla-x5000,dla-x7000, dla-x9000,


De drie topmodellen bieden de 4K e-shift4 techniek van JVC en alle drie de nieuwe projectoren hebben andere verbeteringen voor een hogere beeldkwaliteit, verbeterde 3D prestaties en uitgebreidere functies.Met e-shift wordt 2D HD materiaal geconverteerd en geschaald naar een 4K signaal (3840 x 2160) en dan weer gegeven met de volledige 4K-resolutie. Dat betekent twee keer de horizontale en verticale resolutie van Full HD (1920 x 1080) en dus vier keer het aantal pixels, meer dan 8 megapixels. Het resultaat: een beeld met indrukwekkende details en een minimum van de aliasing (moiré effect) vervorming die bij normale HD displays optreedt.


Alle modellen zijn geschikt voor 3D en hebben diverse verbeteringen en aanvullende features:


• 2D-naar-3D Converter – zet 2D opnames om naar 3D met techniek op basis van JVC’s professionele 2D-naar-3D converter. De gebruiker kan de 3D-diepte instellen en de geometrie van de ondertitels aanpassen.


• In combinatie met de optionele anamorfische lens maakt de anamorfische 3D functie van JVC het mogelijk 3D films te presenteren in het aansprekende 2:35 panoramaformaat.


• Compatibel met nog meer 3D uitzendingen zoals 1080p/24 en 720p Side-by-side.


• De verbeterde driver zorgt voor een nog lichtsterker 3D beeld omdat de sluiters van de actieve 3D-brillen (met RF)  langer open blijven en meer licht doorlaten, terwijl de crosstalk geminimaliseerd wordt.
• De Crosstalk Canceller vermindert de crosstalk nog meer door het analyseren van de signalen voor het rechter- en linkeroog en het toepassen van de vereiste correctie.

Andere verbeterde functies van alle drie de nieuwe jvc projectoren voor 2016:


Meer licht, meer contrast, nog meer detail.


Lensgeheugen functie – drie geheugens voor het opslaan van de persoonlijke scherpstelling, zoom en horizontale/verticale lens shift. Hiermee kan de hoogte van het geprojecteerde beeld constant blijven bij 4:3, 16:9 en 2:35 panoramisch materiaal, zonder dat er een optionele anamorfische lens nodig is.JVC nieuwe serie 2016 homecinema beamer uit de pro reeks noemen als volgt:

    DLA-RS400,DLA-RS500,DLA-RS600, verkrijgbaar vanaf november 2015

 Nog 1x DLA-RS400 black uit voorraad

Afhaalprijs LEVERBAAR = 3995eu

+ 2 x 3D brillen !