Gallery Products Infobalie DAILY NEWS PROMOTIE
MORETHANCINEMA .be Home

MEER LUIDSPREKERS

PURE SURROUNDBELEVING

Deze nieuwe surroundformaten eisen, dat men minstens 7 luidsprekers en een subwoofer plaats in de luisterruimte.


Ideaal is zelfs van 9 of 11 luidsprekers te plaatsen, en het mogen er zelfs nog meer zijn, alsook 2 subwoofers.


A lot of loudspeakers

Dolby atmos, Auro 3D en DTS X

Veel, extra veel luidsprekers.Ieder biedt zijn eigen surroundtechnologie aan. Eén zaak heb ze gemeen, men moet veel luidsprekers plaatsen , en als het kan liefst met identieke drivers, rondom en boven uw luisterpositie.


Iedere surroundtechnologie biedt zijn eigen luidsprekeropstelling aan. Eerst en vooral, wie wat aanbiedt, maakt nog zo niet uit, maar kan u, of wil u dat wel plaatsen, al die extra luidsprekers ?
Enkele tips die wij als morethancinema aanbieden.


Gebruik identieke speakers, voor alle kanalen. FULL RANGE !

Speakers die een zo groot mogelijk geluidspectrum aanbieden (20hz - 25khz). Als het geluid door je kamer zweeft als het ware, moet dat overal idem karakter laten horen. Niet vooraan een rijpe diepe weergave, door grote speakers, en anderzijds langs de zij of achterkanalen, een door een kleine design speakers, enkel een fletse toon aanhoren.Geen trukendoos toepassen aub

Weerkaatsen via muur, plafond, geeft wel een effect, maar is zelden of nooit correct. Geeft eerder chaos aan de geluidsweergave, dan dat het rust geeft.Maatwerk is de oplossing voor de beste surroundervaring, onopvallend en discreet.

Met onze MTC revolution speakers, kunnen we uw luisterruimte voorzien van de allerbeste surround geluidsweergave. De speakers worden op maat gemaakt. Elk met idem driver, en met idem inhoud, maar aanpasbaar en op maat van het interieur. Zowel vrijstaand, flatpanel, en inbouw.

Inbouwspeakers kunnen we naadloos in uw plafond wegwerken als het moet. Zo goed als bijna onzichtbaar.Denon, Marantz, Onkyo, ze bieden allen nieuwe AV receivers aan met Dolby atmos, Auro 3D en DTS X
Ieder jaar is er een update van AV receivers. Alle bekende merken bieden nieuwe updates en formaten aan. Meestal iets meer vermogen als vorig model, en veel nieuwe features waar zelfs Einstein niet aan uitgeraakt, wat het moge betekenen. Streaming, is meer en meer ingeburgerd op AV receivers, en nieuwe app’s betekenen meestal ook beter en makkelijk te bedienen en in te stellen.


Reeds vanaf 500 eu bieden vele merken AV receivers aan, die je een WOW gevoel geven, wanneer je de eerste maal naar een film gaat kijken. Doch, kan de verzadiging vlug optreden, als je meermaals gaat luisteren, en zal je merken dat je misschien beter, dat net iets meer euro had betaald voor een betere AV receiver.Enkele tips die wij als morethancinema aanbieden.


Koop een AV receiver waarbij pre-out line uitgangen voorzien zijn !

Onze testen en 20 jaar ervaring, wijzen uit dat de kracht van een goede eindversterker, je laat genieten van een goede sound. Oa bassweergave krijgt veel meer controle, mooi aflijning en betere naunces van alles. In eerste instantie, ervaar je welk vermogen de AV receiver aanbiedt. Is dit goed, is alles OK. Zoniet kan je toch opteren voor een extra versterker met meer vermogen.  


We kunnen u nu al verklappen, dat eens je een extra eindtrap (ampli) aansluit op de AV receiver, je het verschil meteen merkt. Extra rust in het geluidsbeeld, meer zuurstof, en er komt veel meer leven in de geluidsweergave.


Test met oa Denon, Marantz, NAD,  gaf keer op keer verschil. Het was wel telkens de eindversterker die zorgde voor de openbaring, en niet zozeer de AV receiver.


WELKE EINDTRAP WAS HET NU ?  Een QSC cinema digital amplifier.

Come and listen, and you will hear the difference


Demo te destelbergen (op afspraak)
Onze aanraders voor AV receivers


DENON

Denon avr x3200w, prijs 950 eu, Denon avr x4200w, prijs 1450 eu,

Denon avr x5200w en de Denon avr x7200w, bieden extra surroundkanalen aan.
MARANTZ

Marantz sr5010  prijs 895 eu, Marantz sr6010  prijs 1195 eu, en de Marantz sr7010 die ook extra surroundkanalen aanbiedt (prijs 1650 eu)


Ultieme cinema ervaring

Marantz biedt ook een AV8802 aan, prijs 3750 eu

Een 11.2 kanaals pre-ampli AV processor. De droom van elke home cinema liefhebber. De ultieme surroundervaring .

Heeft u aparte luisterruimte voor uw cinema ? Go for the AV8802

BELEEF PURE CINEMA   

BELEEF WAT GOED GELUID MOET ZIJN

MAATWERK IS BETER EN NIET DUURDER

Demo op afspraak