Gallery Products Infobalie DAILY NEWS PROMOTIE
MORETHANCINEMA .be Home

DOLBY ATMOS, DTS: X , AURO-3D AV RECEIVERSIeder jaar, komen bekende merken zoals Denon, Integra, Marantz, Onkyo, Pioneer,Yamaha, met veel nieuwe AV-receivers op de markt. Maar niet elke AV-receiver ondersteunt daarmee ook alle nieuwe 3D-sound-formaat. Wij brengen u een overzicht van de meest recente AV-receivers . DTS: X zal worden aangeboden begin in 2016 via Software Update en is momenteel nog steeds niet geïntegreerd in een AV-receiver,


 Niet bij elke AV-receiver, is zowel Dolby Atmos, DTS: X of Auro-3D opstelling mogelijk. Informeer best vooraf of uw geselecteerde luidsprekeropstelling mogelijk is en zo ja, of een extra eindversterker nodig is of niet. Wij (Morethancinema), helpen u daar graag bij.DENON AV-RECEIVERS


Denon AVR-X6200W  (DTS:X / Dolby Atmos / Auro-3D)

Denon AVR-X7200WA  (DTS:X / Dolby Atmos / Auro-3D)


Denon AVR-X1200W (DTS:X / Dolby Atmos)

Denon AVR-X2200W (DTS:X / Dolby Atmos)

Denon AVR-X3200W (DTS:X / Dolby Atmos)

Denon AVR-X4200W (DTS:X / Dolby Atmos)MARANTZ AV-RECEIVERS


Marantz SR7010 (DTS:X / Dolby Atmos / Auro-3D)


Marantz SR6010 (DTS:X / Dolby Atmos )

Marantz SR5010 (DTS:X / Dolby Atmos)

Marantz NR1606 (DTS:X / Dolby Atmos)


YAMAHA AV-RECEIVERS


Yamaha RX-A3050 (DTS:X / Dolby Atmos)

Yamaha RX-A2050 (DTS:X / Dolby Atmos)

Yamaha RX-A1050 (DTS:X / Dolby Atmos)


Yamaha RX-A850 (Dolby Atmos)INTEGRA AV-RECEIVERS


 Integra DTR-30.7  (DTS:X / Dolby Atmos)

 Integra DTR-40.7  (DTS:X / Dolby Atmos)

 Integra DTR-50.7  (DTS:X / Dolby Atmos)


Integra DTR-20.7 (Dolby Atmos)

Integra DTR-60.6  (Dolby Atmos)

Integra DTR-70.6   (Dolby Atmos)
PIONEER AV-RECEIVERS


Pioneer SC-LX89 (DTS:X / Dolby Atmos)

Pioneer SC-LX79 (DTS:X / Dolby Atmos)

Pioneer SC-LX59 (DTS:X / Dolby Atmos)


Pioneer VSX-1130 (Dolby Atmos)

Pioneer VSX-930 (Dolby Atmos)ONKYO AV-RECEIVERS


Onkyo TX-RZ900 (DTS:X / Dolby Atmos)

Onkyo TX-RZ800 (DTS:X / Dolby Atmos)

Onkyo TX-NR747 (DTS:X / Dolby Atmos)

Onkyo TX-NR646 (DTS:X / Dolby Atmos)


Onkyo TX-NR3030 (Dolby Atmos)

Onkyo TX-NR1030 (Dolby Atmos)

Onkyo TX-NR545  (Dolby Atmos)

Onkyo TX-SR444 (Dolby Atmos)DENON AV PRE AMPLI


geen


MARANTZ AV PRE AMPLI


Marantz av-8802 (DTS:X / Dolby Atmos / Auro-3D)YAMAHA AV PRE AMPLI


Yamaha CX-A5100 (DTS:X / Dolby Atmos)

INTEGRA AV PRE AMPLI


 Integra DHC-60.5 (Dolby Atmos)

 Integra DHC-60.7 (DTS:X / Dolby Atmos)
ONKYO AV PRE AMPLI


Onkyo PR-SC5530 (Dolby Atmos)Denon, cambridge audio, harman kardon, integra, marantz, nad, onkyo, pioneer, rotel, sony,sunfire,yamaha,


Wellicht weet u op de duur niet meer, welke av receiver u moet kiezen, wanneer u een home cinema set gaat aankopen Ieder merk komt met het beste verhaal, en ieder merk zegt dat hij de beste is. Er zijn ook veel te veel referenties, dat ieder merk aanbiedt, en dat wordt er alleen maar moeilijker op, voor de niet kenner in al deze audio materie. Zelfs importeurs zijn niet meer mee. Auro-3D kennen sommige zelfs nog niet, en trekken hun schouder op. Je kan als leek dan nog vele uren surfen op het internet, forums afschuimen, en alle meningen gaan vergelijken, de kans is ook groot dat je te maken krijgt met fake mensen, die hun brood verdienen met micro jobs, en je blazen wijsmaken van hier tot in Tokyo.


Wat kan Morethancinema  voor u als meerwaarde aanbieden. Eenvoud, rust, met een 3 stappenplan.


* Budget

* Hoeveel speakers wil u plaatsen,

* Groot , klein, en/of design.Vraag: Als ik 9 kleine speakertjes plaats van 8cm bij 8cm, met compact subwoofertje, kan ik dan genieten van Auro-3D of dolby atmos.


Antwoord: NEEN, want je zal nooit de ervaring genieten, zoals de film regisseur het bedoelde. Dolby, Auro-3D en DTSX, verwachten dat al je luidsprekers, minimum tot 45 - 50 Hz kunnen weergeven, en als het kan zelfs tot 30 - 40Hz.


Oplossing: 2 volwaardige luidsprekers in stereo mode configureren, en je ervaart veel meer emotie, en body over gans de frequentie.
Uiteraard plaatsen we graag meerdere luidsprekers,zodat je ten volle kan genieten van een film, en met alle gevoel, emotie en dynamiek die erbij gepaard gaat.Tips en trucks

Neen, ook niet bij plaatsgebrek nog vlug even een koppel luidsprekers bovenop de voorste luidspreker links en rechts plaatsen. Weerkaatsen van geluid via de muren. De processor van de av receiver, zal via de bijgeleverde microfoon, nog zo zijn best mogen doen, om die trukkendoos echt te doen laten overkomen, maar als men dat met de echte en enige juiste surround luidspreker opstelling vergelijkt, zoals de regie het origineel heeft gemaakt, dan ben je bedrogen.Oplossing: Kom even tot rust, laat alles goed bezinken, en waarom ga je een home cinema kopen. Je koopt dit toch voor een periode van 5 tot 15 jaar, voordat je dit ooit nog eens gaat veranderen.


Vanaf dan zijn wij er voor u, om u met de meest eenvoudige oplossing, het opperste genot aan te bieden. Emotie, emotie en nog eens emotie. Dat kan gaan van het uitzicht van de luidsprekers, av receiver, blu-ray player, homecinema beamer, videoscherm, Oled TV, maar één gouden raad, na 1 a 2 weken, komt u nog alleen tot openbaring met het geluid dat u hoort en voelt.


En dat is waarom dat wij ons maatwerk , perfecte productkennis, 20 jaar maturiteit, constant op zoek naar innovatie, u het allerbeste aanbieden voor uw geld.


MTC luidsprekers, met oa MTC revolution is daar een bewijs van.  Lees meer hier.

MTC SPEAKERS